Telefon og meldinger

Det skal være enkelt å kontakte oss dersom du vurderer å komme i gang med psykologsamtaler. Vi kan kontaktes direkte på +47 905 71 715. Dersom du ønsker å si litt mer om hva du tror vi kan hjelpe deg med, anbefaler vi at du skriver en beskjed direkte til en av våre psykologer i Helseboka. Klikk her og logg inn via bankID. Meldingstjenesten er kostnadsfri og tillfredstiller høyeste sikkerhetskrav for behandling av person- og helsedata. Av personvernhensyn anbefaler vi at du ikke deler annet enn korte praktiske beskjeder hvis du sender SMS eller e-post.

Timebestilling

Dersom du ønsker å bestille time er det enkleste å gjøre dette gjennom vår online timebestilling. Du velger enkelt konsultasjonsform, dato og ønsket klokkeslett for timen. Timebookingen leveres også av Helseboka.

Andre henvendelser

Dersom det er andre ting du lurer på eller tror vi kan hjelpe deg med kan du fylle ut kontaktskjema nederst på siden. Du kan også ta dikrete kontakt på e-post: kontakt@vir.no. Vi vil svare deg så fort vi har tid.

Slik finner du oss

Klinikk og besøkslokaler ligger i Riddervolds gate 8 som rett bak Slottsparken sentralt i Oslo. Trikk nr. 11 går både fra Majorstua og sentrum og stopper like ved (Riddervolds plass). Gateparkering finnes i Oscars gate.

Kontaktskjema

Thank you! Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.